Ledsager: 2. Rundvisning på Greenlab og middag på Hereford.
Kør selv tur. Først skal vi opleve hvad der sker på Greenlab og så skal vi spise på A Hereford Beefstouw. Strandvejen 3, 7800, Skive.
Onsdag den 24. april kl. 16.50- ca. 21.30.
Vi mødes på Greenlab kl. 16.50. hvor vi starter rundvisningen fra kl. 17.00 til 18.30.
I den første del får vi information om Greenlab, med mulighed for spørgsmål. I den anden del vises vi rundt på Greenlab.
Praktisk information
Dato start | 24. april 2024 kl. 16:50 |
Dato slut | 24. april 2024 kl. 21:30 |
Tilmeldingsfrist | 16. april 2024 kl. 23:59 |
Maksimalt køb pr. medlem | 1 |
Adresse | Greenlab Skive A/S, Næstildvej 10A, 7860 Spøttrup |
Hjemmeside | https://www.greenlabskive.dk/ |
Kontaktperson | Frank Christensen |
Telefon | 40406917 |
frac@skivekommune.dk | |
Dato for aktivering af vare | 2024-03-14 07:00:00 |
Kan bestilles fra | 2024-03-18 17:00:00 |
Yderligere information
Derefter kører vi til A Hereford Beefstouw, Strandvejen 3, 7800. Skive.
Menuen:
Hovedret: Langtidstilberedt, glaseret oksespidsbryst ca. 150 g. med Madagascar pebersauce fyldt med ribs og urter. Hertil sæsonens sides.
Dessert: Vaniljeis med chokoladesauce.
Drikkevarer: Gæsterne bydes et glas vin. De der ikke ønsker vin kan bestille en øl eller en sodavand.
Pris: 430 kr.
Adresse: Greenlab Skive A/S, Næstildvej 10A, 7860 Spøttrup
Hvis det ikke findes på GPS. Kører I ud til Kåstrup genbrugsplads, drejer til venstre, så ligger det ud for enden af vejen.