Stafet for Livet

Nu har du mulighed for at tilmelde dig Stafet for Livet gennem Personaleforeningen og være med til at lave det største hold nogensinde. 

Der kommer til at ske rigtig meget de 24 timer, vigtigst af alt, du kommer til at være sammen med rigtig mange dejlige mennesker. 

Det er med:

Tilmelding til Skive Kommune holdet

1 super lækker Nike T-shirt, kun JA TAK i en str.

1 sandwich og vand

Praktisk information

Dato start 10. juni 2023 kl. 12:00
Dato slut 11. juni 2023 kl. 12:00
Tilmeldingsfrist 09. juni 2023 kl. 20:00
Maksimalt køb pr. medlem 1
Antal tilmeldte 16 (184 pladser tilbage)
Kontaktperson Trine Troelsgaard
Telefon 21683928
E-mail trtr@skivekommune.dk
Dato for aktivering af vare 2023-04-25 15:33:06

Du skal logge på , før du kan bestille.

Yderligere information

Stafet for livet - med gode kollegaer

Engvej 19

Stafet for livet: Få en unik oplevelse med kolleger og familie

Vil du være med til at støtte et godt formål og samtidig få en helt unik oplevelse sammen med dine kolleger og din familie? Så meld dig til Skive Kommunes hold i Stafet for Livet.

 

Stafet For Livet er en holdaktivitet, hvor man går eller løber sammen på en rute i op til et døgn, og den 10. til 11. juni finder det sted i Skive. Skive Kommune har lavet et hold for dig, dine kolleger og din familie.

 

”Til Stafet for Livet fejres livet og fællesskabet samtidig med, at der samles ind til kræftsagen. Stafet For Livet er også en anledning til at mindes dem, vi har mistet til kræft – og give håb, til dem der kæmper. Det sker blandt andet under den smukke lysceremoni, som finder sted ved mørkets frembrud,” lyder beskrivelsen på Stafet for Livets hjemmeside.

 

Stafet For Livet afholdes i byer over hele Danmark fra maj til og med september. Det er en eventrække med fest, farver og ikke mindst kreativ fundraising til fordel for alle berørt af kræft. Skive Kommune har et hold med til eventet i Skive, og du kan selv bestemme, om du vil løbe eller gå. Motionsformen er ikke det afgørende – det vigtigste er at være aktiv i et socialt fællesskab med kolleger og familie, og samtidig bruge tid på den gode sags tjeneste.

 

Stafetten og selve eventet varer i 24 timer, men du skal naturligvis ikke løbe eller gå hele tiden, for det skiftes man til på holdet.  Skive Kommune har base i eget telt, og efter sigende skulle der være en helt fantastisk stemning og sammenhold. I teltet, blandt de udøvende og også ude på ruten, hvor der i de mørke timer er oplyst med levende lys.